Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Εκδηλώσεις βιβλίου με εντυπωσιακά αποτελέσματα
Διαφ.

Γράφει: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Οι συγγραφείς και η ανάδειξη τής δουλειάς τους, πάνω απ' όλα.

To Bookia συμμετείχε ενεργά στις παρουσιάσεις βιβλίων KAI το μήνα Φεβρουάριο. Κάλυψε δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά σημαντικές εκδηλώσεις, κάνοντας κοινωνούς χιλιάδες αναγνώστες που δεν παρευρίσκονταν. Το σημαντικό εδώ είναι ο τρόπος και η διάρκεια των αποτελεσμάτων.

Επιβεβαιώνονται οι παρατηρήσεις τού Bookia για τον τρόπο αξιοποίησης των εκδηλώσεων βιβλίου καθώς και η πρόβλεψη για την απόδοση των νέων πρακτικών που δοκιμάστηκαν. Οι ενέργειες τού Bookia πριν τις εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, αξιοποιούν στο έπακτρο κάθε προσπάθεια που γίνεται από τους διοργανωτές προσεγγίζοντας χιλιάδες αναγνώστες σε όλη τη χώρα.

Οι συγγραφείς και οι εκδότες φαίνεται να κάνουν την ίδια εκτίμηση διότι εμπιστεύονται όλο και περισσότερο το Bookia, αναθέτοντας τη δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεών τους. Ήδη, έχουν ανατεθεί στο Bookia πολλές τηλεοπτικές καλύψεις, η ζωντανή δηλαδή μετάδοση από το BookiaTV! μέσω Internet και η διάθεση τού βίντεο για αξιοποίηση μετά. Η ζωντανή συμμετοχή των ίδιων των συγγραφέων με τα teaser βίντεο που γυρίζονται στο στούντιο τού WiBox, κάνουν την προσέγγιση με τους αναγνώστες πιο προσωπική και έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ήδη έχουν κλειστεί καλύψεις για το Μάρτιο και τον Απρίλιο όπου το Bookia θα είναι παρών.

Με τον ίδιο τρόπο το Bookia καλύπτει αφιλοκερδώς με δική του πρωτοβουλία και εκδηλώσεις φορέων και ομάδων, ενισχύοντας τη φιλαναγνωσία και στηρίζοντας τους συγγραφείς και εκδότες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκδήλωση τής βιβλιοφιλικής ομάδας "ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ" στο OASIS Cafe στο Ζάππειο. Εκεί βρέθηκε το συνεργείο τού Bookia και μετέδωσε ζωντανά ότι συνέβη αλλά μίλησε και με τους πολλούς και εκλεκτούς συγγραφείς που παραβρέθηκαν.

28 Φεβρουαρίου +BookiaTV

Εκδήλωση τής βιβλιοφιλικής ομάδας "ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ" στο OASIS Cafe στο Ζάππειο

20 Φεβρουαρίου +BookiaTV

"Κρίση, Φόβος και Διάρρηξη της Κοινωνικής Συνοχής" του Χαράλαμπου Πουλόπουλου

19 Φεβρουαρίου +BookiaTV

"Λιβάδια από ασφοδίλι" του Βασίλη Δανέλλη, στο Επί Λέξει

14 Φεβρουαρίου +BookiaTV

"Ο Μονόλογος του Έρωτα" της Βάσιας Κανελάκη, στο OASIS Cafe

11 Φεβρουαρίου

Συνάντηση με το συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης

6 Φεβρουαρίου

"Pis Aller" τής Αναστασίας Παπαδάκη, στον Πολυχώρο Αίτιον

3 Φεβρουαρίου

"Μυστική Οδύσσεια" της Ιουλίας Πιτσούλη, στον ΙΑΝΟ

2 Φεβρουαρίου

"Περί Γκρεκόνων Σκιάς" του Βαγγέλη Χερουβείμ, στο Poems & Crimes

Όλα τα ρεπορτάζ τού Bookia, είναι διαθέσιμα στο blog τού Bookia.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα