Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Bookia προτείνει...
...Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν
Μαρία Κακαβογιάννη Μαρία Κακαβογιάννη
Η Μαρία Κακαβογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλάκα της Αθήνας. Σπούδασε λογοτεχνία στη Βέρνη και στη Σχολή Δολιανίτη. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή αεροπορία για 20 χρόνια και για περισσότερο από 15 χρόνια υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αρθρογραφεί στο περιοδικό "Ελληνικά" με έδρα την Ελβετία, το οποίο απευθύνεται στους Έλληνες τ... Περισσότερα...
Ωκεανός
Βιβλίο Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν
Συγγραφέας Μαρία Κακαβογιάννη
Κατηγορία Κοινωνικό Μυθιστόρημα
Εκδότης Ωκεανός
Συντάκτης-ρια Τάσος Αγγελίδης Γκέντζος

Αγορά τού βιβλίου από το Δίκτυο Βιβλιοπωλείων Bookia


Το διάβασες;
Πες τη γνώμη σου στο Bookia!

Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Τι ζητάει ο σημερινός αναγνώστης από ένα μυθιστόρημα; Να περάσει καλά κατά την στιγμή της ανάγνωσης, να ανοίξει νέους δρόμους στη σκέψη του, να τον κάνει περισσότερο ανθρώπινο ανασύροντας στην επιφάνεια... ξεχασμένα συναισθήματα, να ακούσει αλήθειες... μέσα από τον «μύθο».

Το μυθιστόρημα της Μαρίας Κακαβογιάννη «Οι αλήθειες που δεν ειπώθηκαν» προσφέρει απλόχερα τα παραπάνω, αλλά και πολλά περισσότερα.

Προβληματίζεσαι κατά την ανάγνωση... αν πρέπει τελικά κάποιες αλήθειες να μένουν κλειδωμένες στα συρτάρια της ψυχής σου. Σκέπτεσαι... αν όλοι οι άνθρωποι είναι σε θέση να εκτιμήσουν την αλήθεια.

Και ποιο είναι αυτό το συναίσθημα που επικρατεί;

Συγκίνηση! Ήρωες που κινούνται με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό στην όχι και τόσο εύκολη καθημερινότητά τους, ευγενή συναισθήματα, μοιραίες ανατροπές που τους αναγκάζουν να σκεφτούν λογικά και να λειτουργήσουν με τρόπο που θα ζήλευε ο καθένας μας.

Σεβασμός στον άνθρωπο!

Το βιβλίο με την εξαιρετική πλοκή – το οποίο διάβασα μέσα σε μια μέρα - τελειώνει με μερικές λέξεις που θα θυμάμαι για καιρό: «Γιατί κάθε τι δυνατό και αληθινό, για να αντέχει και να ανθίζει, πρέπει να κρύβει μέσα του τη συγχώρεση και την αγάπη».

Κι αυτά δεν είναι μεγάλα λόγια. Η συγγραφέας καταφέρνει να τα περάσει με τρόπο θαυμαστό μέσα από τους άρτια δουλεμένους ήρωές της. Δεν τους αφήνει να ταλαιπωρούνται στις αμαρτίες τους και τη λάσπη, αλλά τους βγάζει στο φως και τους λυτρώνει... τους χαρίζει με τρόπο μαγικό την λύτρωση.

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα