Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Bookia προτείνει...
...Άγουρες νότες ευτυχίας
Συντάκτης-τρια:
Εύα Κροκίδη Εύα Κροκίδη
... Περισσότερα...
Φιλύρα
Βιβλίο Άγουρες νότες ευτυχίας
Συγγραφέας Εύα Κροκίδη
Κατηγορία Κοινωνικό μυθιστόρημα
Εκδότης Φιλύρα
Συντάκτης-ρια Αναστασία Δημακοπούλου

Αγορά τού βιβλίου από το Δίκτυο Βιβλιοπωλείων Bookia


Το διάβασες;
Πες τη γνώμη σου στο Bookia!

Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Μ' έναν τίτλο που κερδίζει το αναγνωστικό κοινό και με μια φυσικότητα στους διαλόγους, οι «άγουρες νότες ευτυχίας» της Εύας Κροκίδη, εναρμονίζουν άριστα τους ήχους της μουσικής, της βροχής όταν πέφτει, το τριβέλισμα των κούτσουρων στο τζάκι, με τις νότες της ευτυχίας, εκείνες τις άγουρες νότες της νιότης μας, για ευτυχία μαζί με την ελπίδα και 'κείνο τον κρυφό πόθο, για γρήγορη επαγγελματική αναγνώριση και άνοδο στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας.

Το όνειρο της Ελβίρας για μια ευτυχισμένη ζωή, ξεκινάει το ταξίδι του από μία λευκή παραλία της Κέρκυρας για να συνεχιστεί στην σύγχρονη μεγαλούπολη, όπου οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η δίψα για επαγγελματική καταξίωση, επισκιάζουν αρχικά εκείνα, τα άγουρα όνειρα της νιότης για προσωπική ευτυχία!

Ο Διαγόρας από την άλλη, πνίγει τα συναισθήματά του, μετουσιώνοντάς τα σε δημιουργικές νότες μουσικής, αναζητώντας την προσωπική του λύτρωση μέσα σ' ένα ταξίδι πλημμυρισμένο από νότες και μελωδία!

Τα κοινά όνειρα και η αισιοδοξία για την προοπτική μιας κοινής ζωής, θυσιάζονται στην πορεία, στον βωμό της μεγάλης ζωής και της επαγγελματικής επιτυχίας!

Ένα γαϊτανάκι από εικόνες, από τα νοσταλγικά χρόνια της νεότητάς της, επανέρχονται στο προσκήνιο για να θυμίσουν στην Ελβίρα, ότι οι άσχημες επιλογές και οι λάθος κατευθύνσεις, έχουν το δικό τους τίμημα ευτυχίας.

Το πέρασμα του χρόνου, που ακολουθεί  την ωρίμανση της ψυχής και του σώματος, οι πρώτες εκείνες άγουρες αναμνήσεις, ξεθωριάζουν στο μυαλό, «παραμορφώνονται», μπροστά στα πραγματικά «θέλω» της αληθινής ζωής.

Ένα ανάμεικτο συναίσθημα χαράς και λύπης μαζί, για εκείνα τα πρώτα όνειρα της νιότης, που έμελλε να διαψευσθούν και να χαθούν στην λήθη της ζωής, δίνοντας το προβάδισμα σε νέες κατακτήσεις και εμπειρίες ζωής!

Με την ιδιότητα του φυσικού και αυθόρμητου διαλόγου, της ζωντανής γραφής, χωρίς υπερβολές και λογοτεχνικά φτιασίδια, η συγγραφέας πετυχαίνει να κάνει μια «βουτιά» στο παρελθόν των ηρώων της.

Ο αναγνώστης «αφουγκράζεται» εκείνα τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, στ' άγουρα χρόνια της πρώτης νιότης τους, παρακολουθεί την πολυκύμαντη ζωή τους έως σήμερα, με όλες τις τύψεις και τις ενοχές που ακολουθούν τα λάθη και τις αδυναμίες τους.

Οι «άγουρες νότες ευτυχίας» της Εύας Κροκίδη, είναι ένα βιβλίο που θα μιλήσει έως τα μύχια της ψυχής του κάθε αναγνώστη, γιατί απλά είναι ένα βιβλίο που «βρίθει» από ευτυχία.

Η Ελβίρα ξεκινάει το ταξίδι της ζωής της σε μια λευκή παραλία, και το συνεχίζει στην μεγάλη πόλη, προσπαθώντας να ρουφήξει τις εμπειρίες που μπορεί να της υποσχεθεί μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα.

Όμως, οι κρυφές πτυχές της ψυχής της έχουν άλλους σκοπούς και οι άγουρες νότες που γράφτηκαν σε κείνη την λευκή παραλία έρχονται να διεκδικήσουν την ζωήτης μαζί με τις ρίζες της, στην υπέροχη μαγική Κέρκυρα και ανοίγουν τους δρόμους βρίσκοντας νέους ρυθμούς μέσα από την μουσική της ζωής και της αγάπης.
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα