Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Bookia προτείνει...
...Αμερική, σπουδαία ξανά
Συντάκτης-τρια:
Donald Trump Donald Trump
Ο Ντόναλντ Τζον Τραμπ γεννήθηκε το 1946 στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Παράλληλα με τις σπουδές του στη Σχολή Οικονομικών Γουόρτον του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, δούλεψε στην κτηματομεσιτική εταιρεία του πατέρα του Φρεντ Τραμπ, στην οποία εντάχθηκε επίσημα το 1968. Είναι πρόεδρος του The Trump Organization και ιδρυτής της αλυσίδας ξενοδοχείων-καζίνο Trump Entertainment Resorts. Επιπλέον, από το... Περισσότερα...
Μίνωας
Βιβλίο Αμερική, σπουδαία ξανά
Συγγραφέας Donald Trump
Κατηγορία Δοκίμιο - Πολιτική
Εκδότης Μίνωας
Συντάκτης-ρια Γιάννης Ρουσιάς

Αγορά τού βιβλίου από το Δίκτυο Βιβλιοπωλείων Bookia


Το διάβασες;
Πες τη γνώμη σου στο Bookia!

Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Το όνομα Ντόναλντ Τραμπ από μόνο του σίγουρα προκαλεί ένα δέος και μια ανησυχία στον κόσμο, ιδίως από τη στιγμή που το συγκεκριμένο άτομο ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της κυβέρνησης των Η.Π.Α..

Στο βιβλίο αυτό προσπαθεί να περιγράψει τις ιδέες του και το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει κατά την διάρκεια της προεδρίας του. Ποιο είναι όμως αυτό το πρόγραμμα; Τι ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει αυτά τα τέσσερα χρόνια;

Ποιο είναι το πρόγραμμα του Ντόναλντ Τραμπ;
Τι ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει αυτά τα τέσσερα χρόνια;

Η σημαντικότερη κίνησή του θα είναι να ισχυροποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του. Έτσι θεωρεί ότι η Αμερική θα γίνει σεβαστή ξανά στην οικουμένη και θα μπορεί με τον τρόπο αυτό να επιβάλλει τις απόψεις του. Θα έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετές χώρες, όπως η βόρειος Κορέα, η Κίνα και το Ιράν, χώρες που θεωρεί επικίνδυνες για την παγκόσμια ασφάλεια.

Θα έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετές χώρες...

Θα προσπαθήσει να συσφίξει τις σχέσεις του με το Ισραήλ, καθώς θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος σύμμαχος της χώρας του στη Μέση Ανατολή. Θα προσπαθήσει να περιορίσει το μεταναστευτικό κίνημα από το Μεξικό και από διάφορες μουσουλμανικές χώρες με σκοπό να περιορίσει όπως ισχυρίζεται τη τρομοκρατία.

Το οικονομικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις καθώς σκοπεύει να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις εταιρίες και κυρίως αυτές που έχουν βάση την Αμερική.

Επίσης, στο βιβλίο του αναφέρεται και στην εικόνα του στον κόσμο και πως αυτή προβάλλεται μέσα από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Σαφέστατα και οι δημοσιογράφοι ενισχύουν τα συμφέροντα των ομίλων στους οποίους εργάζονται, αλλά έχουν τη χαρά να έχουν μπροστά τους ένα υπόδειγμα λαϊκιστή που σκοπό έχει να χαϊδεύει τα αυτιά του κόσμου, έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται το πολιτικώς ορθό όταν εκφράζεται, αλλά εκφράζει αρκετά ανοιχτά τις ακραίες θέσεις του.

Η εικόνα που σχημάτισα διαβάζοντας το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ότι πρόκειται για έναν ακραίο νεοφιλελεύθερο λαϊκιστή, ο οποίος θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα