Ανέκαθεν το αβγό αποτελούσε το σύμβολο της ανανέωσης και της γονιμότητας. Ήδη από τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι διακοσμούσαν αβγά, τα οποία χάριζαν σε φίλους και γνωστούς για δημιουργία και προκοπή.
Σ\' αυτό το βιβλίο σας παρουσιάζουμε τεχνικές διακόσμησης αβγών που μπορείτε να εφαρμόσετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Η διακόσμηση αβγών είναι πολύ αγαπητή όχι μόνο στους ενήλικες, αλλά και στα παιδιά. Για αυτό το λόγο εκτός από τις σύνθετες τεχνικές συμπεριλαμβάνονται και άλλες, η ολοκλήρωση των οποίων απαιτεί λιγότερο κόπο και χρόνο. Ελπίζουμε τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικρότεροι καλλιτέχνες διακόσμησης αβγών να περάσουν όμορφα και δημιουργικά με αυτό το είδος καλλιτεχνίας, λαμβάνοντας ερεθίσματα και για περαιτέρω δημιουργική απασχόληση.
(από την εισαγωγή του βιβλίου)
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.