[...] Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε την μπίρα στα μαγειρέματά σας, να πειραματιστείτε με τις αγαπημένες σας συνταγές, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Μαγειρέψτε με την μπίρα που σας αρέσει να πίνετε. Η γεύση της μπίρας, μένει και μετά το μαγείρεμα, οπότε διαλέξτε την ανάλογα με την γεύση που θέλετε να δώσετε στο φαγητό σας: ελαφριά, πικρή, δυνατή ή φρουτώδη. [...]
(από τον πρόλογο του Βαγγέλη Δρίσκα)
Περιέχει συνεντεύξεις και συνταγές από τους: - Μαρία Βουτσινά, διαιτολόγο - Τασία Μακρυκώστα, αρχιchef - Χριστόφορο Ζαραλίκο, ηθοποιός - ραδιοφωνικός παραγωγός - Γιώργο Βενιέρη, chef - Μελίνα Τανάγρη, τραγουδοποιό - Νίκο Περλεγκή, chef - Μάιρα Παπαθανασοπούλου, συγγραφέα - Αχιλλέα Παπαχρήστο, chef - Δημήτρη Πιατά, ηθοποιό - Χρυσόστομο Πρασάτζη, chef - Πάνο Σκουρολιάκο, ηθοποιό - Σάκη Τζανέτο, chef - Ελένη Ζιώγα, ηθοποιό - στιχουργό.
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.