Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το αύριο ήταν χθες
Βιβλίο Νεοελληνικά θεατρικά έργα >> Εξαντλημένο

Συγγραφέας: Γιαννιώτη, Μαρία (Giannioti, Maria)
Εκδότης: Δωδώνη
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-385-641-2 Δωδώνη 2011
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21χ14 - 47
Το έργο διαδραματίζεται το 2030. Η Γη είναι σχεδόν ακατοίκητη. Το ανθρώπινο είδος κατάφερε να αυτοκαταστραφεί και σχεδόν να αφανιστεί παρασέρνοντας μαζί του κάθε μορφή ζωής.

Σε κάποιες περιοχές του πλανήτη οι εναπομείναντες εξουσιαστές, οι οποίοι έφεραν τον κόσμο σ\' αυτό τον αφανισμό, έχουν δημιουργήσει για την επιβίωσή τους μικρές γυάλινες πολιτείες, τις λεγόμενες "ζώνες αερισμού". Οι κάτοικοι των ζωνών ανήκουν σε δύο κατηγορίες: τους στασιαστές και τους ελεγχόμενους.

Οι ελεγχόμενοι εργάζονται ατελείωτες ώρες για ένα ποτήρι νερό και για λίγο επεξεργασμένο αέρα. Όσοι δεν αντέχουν διώχνονται και, αργά η γρήγορα, πεθαίνουν.

Μια γυναίκα -τραγική φιγούρα- έχει διωχθεί από τους στασιαστές και ζει, εδώ και επτά μήνες σ\' ένα παλιό παντοπωλείο που κάποτε ήταν το σπίτι της.

Τις τελευταίες στιγμές που της απομένουν θυμάται ένα-ένα τα κομμάτια της ζωής της: τις ευτυχισμένες στιγμές, αλλά κυρίως ό,τι οδήγησε στην καταστροφή της οικογένειάς της, της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα