Η Ντεζιρέ, τριαντάρα βιβλιοθηκάριος και φανατική αναγνώστρια, έχει χηρέψει πρόσφατα από τον Όριαν, έναν άντρα με τον οποίο μοιραζόταν τα γούστα, τον τρόπο ζωής και τις απόψεις.
Ο γάμος τους, ωστόσο, κάτι που αναγκάζεται τώρα να παραδεχτεί, ήταν πάντα χλιαρός. Εκείνη έχει λίγο πολύ προσαρμοστεί στην καινούρια της, μοναχική ζωή και αφιερώνει τον χρόνο της στη δουλειά της και σε επισκέψεις στον τάφο του Όριαν.
Στο νεκροταφείο γνωρίζει τον Μπένι, που επισκέπτεται τον διπλανό τάφο, εκείνον της μητέρας του. Μετά τον θάνατο αυτής της τελευταίας, ο Μπένι μένει μόνος, παλεύοντας με μια μικρή φάρμα όπου μεγαλώνει γαλακτοφόρες αγελάδες. Ανάμεσά τους γεννιέται ο πιο αταίριαστος και ταυτόχρονα παράφορος έρωτας.
Οι τεράστιες διαφορές θα τους οδηγήσουν από τους ομηρικούς καβγάδες στον χωρισμό. Αλήθεια;
"Η τέχνη της ανατομίας των συναισθημάτων με χιούμορ και ρεαλισμό... Απολαυστικό και συγκινητικό". ("L\' Express")
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.