Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το τσίρκο της Ευρώπης
Βιβλίο Παιδικά βιβλία, Ελληνικά >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

Συγγραφέας: Κρανιώτης, Χρήστος, 1983- ()
Εικονογράφος: Παλατζίδης, Γιάννης ()
Εκδότης: Οσελότος
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-564-357-7 Οσελότος 2016
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
24χ17 - 40
Όλα ξεκίνησαν ανέλπιστα, έξω από ένα pet shop. Χάζευα τα ζωάκια της βιτρίνας κι αναλογιζόμουν την ταλαιπωρία που υφίστανται μέχρι να φτάσουν σ\' ένα σπίτι. Αλλά κι εκεί ακόμα θα βρουν τη μεταχείριση που τους αξίζει ή θα καταλήξουν αδέσποτα στους δρόμους της πόλης; Αυτά σκεφτόμουν, όταν πρόσεξα ένα πανέμορφο πεκινουά, πίσω από το τζάμι, να μου κάνει νάζια. Το βλέμμα του συναντάει το δικό μου. Σε πέντε λεπτά βρισκόμαστε στον δρόμο αγκαλιά κι ο Σπύρος γίνεται κομμάτι της ζωής μου. Όμως η ιστορία του, όπως αυτή περιγράφεται στο βιβλιάριο υγείας του, είχε ως αφετηρία κάποιο εκτροφείο στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Εκεί γεννήθηκε. Τον πήραν από τη μαμά του για να τον στείλουν στην Ελλάδα. Ποιος ξέρει αν είχε αδέρφια;... Για μένα είναι μία ζωούλα που μεγαλώνει μαζί μου, δίχως να ξέρω το παρελθόν της.
Ώσπου μια μέρα, καθώς ο νους μου ταξίδευε στις σαράντα πέντε μέρες του πριν τον γνωρίσω, το μυστήριο λύθηκε. Η ζωή του Σπύρου είχε μία ανορθόδοξη εκκίνηση, μία ανέλπιστη συνέχεια κι ένα τέλος εκεί μακριά, στο βάθος του μέλλοντος, που δεν θέλω να έρθει ποτέ.
Ακολουθήστε τον συλλογισμό μου και αφεθείτε στη μαγεία των αληθινών συναισθημάτων. Γιατί αυτά λένε πάντα τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα