Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Χρύσανθος: Ένας θρύλος περνάει στο σήμερα
Βιβλίο Παρτιτούρες >> Τραγούδια, Ελληνικά >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

Συγγραφέας: Γκόσιος, Ιωάννης Α. ()
Εκδότης: Εκδόσεις Κυριακίδη ΙΚΕ
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
- Εκδόσεις Κυριακίδη Μονοπρόσωπη ΙΚΕ 2016
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
24χ17 - 316
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το σύνολο της καταγραφής των τραγουδιών που δισκογραφήθηκαν από τον Χρύσανθο Θεοδωρίδη.

Περιλαμβάνει την ελεύθερη απόδοση του νοήματός τους στην νέα ελληνική, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα μουσικά χαρακτηριστικά των τραγουδιών αυτών, όπως επίσης και λαογραφικά τους στοιχεία.

Σχετικά με τα λαογραφικά στοιχεία των τραγουδιών, τα περισσότερα εκ των οποίων παραδοσιακά, περιλαμβάνεται η αναφορά στην κατηγορία την οποία ανήκει το καθένα (ερωτικά, της φύσης, του πόνου κ.λ.π.), οι τεχνικές συγγραφής και τα εκφραστικά μέσα (μεταφορές, παρομοιώσεις κ.λπ.) καθώς και ο χορός με τον οποίο ερμηνεύεται και αποδίδεται κινητικά το νόημα του τραγουδιού.

Στα μουσικά στοιχεία, παρατίθεται ο ήχος, ο ρυθμός και ο τρόπος με τον οποίο κινείται η μελωδία του κάθε τραγουδιού, χαρακτηριστικά που γίνονται ακόμη πιο σαφή με τη χρήση της ευρωπαϊκής παρασημαντικής.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα