Ο Σέσαρ, συγγραφέας και μεταφραστής, ζει μια παράλληλη ζωή ως "τρελός επιστήμονας" και ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να αποκτήσει την απόλυτη εξουσία δημιουργώντας, με τη μέθοδο της κλωνοποίησης, έναν στρατό πανίσχυρων διανοούμενων. Για τον Σέσαρ, τα χαρακτηριστικά της μεγαλοφυΐας συγκεντρώνονται σε ένα και μόνο πρόσωπο, αυτό του Κάρλος Φουέντες, τον οποίο θα έχει την τύχη να συναντήσει σε ένα συνέδριο λογοτεχνίας όπου έχει προσκληθεί και ο ίδιος. Και ενώ είναι έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή το αριστοτεχνικό σχέδιο της ζωής του, κάτι θα αλλάξει τα πράγματα.
Ο Άιρα, προκλητικός και καυστικός, με εξαιρετικό στιλ και χιούμορ, παίζοντας με τον αναγνώστη, γράφει για τον πολιτισμό, τις τέχνες, την εξουσία, και μας προσφέρει μια έξυπνη και ανατρεπτική ιστορία με απρόσμενη εξέλιξη και απολαυστικό τέλος.
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.