Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Γαλάζιος λαβύρινθος
Μυθιστόρημα
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
29-10-2020 11:52
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Συναρπαστικό, Καθηλώνει, Πρωτότυπο, Ανατρεπτικό, Διδακτικό, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή, Τεκμηριωμένο
Κατά  
 

Λαβύρινθος!! Η δαιδαλώδης διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, συναντώντας στο διάβα του πολύπλοκες καταστάσεις, παράλογους συλλογισμούς, αβάσιμες υποψίες, ιδέες και σκέψεις, η διαδρομή στην οποία μπορεί κάποιος να χαθεί στην προσπάθειά του να φτάσει στην λυτρωτική έξοδο, στην πραγματικότητα, στο φως της αλήθειας.

Κάπου εκεί, μέσα σε εκείνα τα σκοτεινά μονοπάτια, ένα αρρωστημένο μυαλό, ένας παράφρων δολοφόνος, οργανώνει συν εντέλεια και εκτελεί με διάστημα λίγων μηνών την δολοφονία δυο μικρών αγοριών. Βάσει στοιχείων ο θάνατός τους χαρακτηρίστηκε πανομοιότυπος, αιφνίδιος και ύποπτος, γεγονός που κινητοποιεί όλους τους εκπροσώπους του Νόμου. Τρεις άντρες καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους για την διαλεύκανση των δυο υποθέσεων. Ο εισαγγελέας Σάββας Νίκας, ο ιατροδικαστής Βλάσης Φωτίου και  ο αστυνόμος Ανέστης Βαγενάς έχουν ένα δύσκολο έργο να επιτελέσουν. Παράλληλα όμως, καθένας από αυτούς ζει και το προσωπικό του δράμα και βρίσκεται παγιδευμένος στον δικό του λαβύρινθο. Πονάνε, κλαίνε, λυγίζουν, απελπίζονται, απογοητεύονται, φοβούνται. Ωστόσο, τίποτα από όσα τους συμβαίνουν δεν στέκεται εμπόδιο στο να κάνουν την δουλειά τους σωστά και συμμετέχουν οργανωμένα σε μια σκυταλοδρομία πληροφοριών και σε έναν αγώνα συλλογής στοιχείων. Η αλήθεια πρέπει να έρθει στο φως, να αποδοθεί δικαιοσύνη, να συλληφθεί ο δολοφόνος και να ησυχάσουν οι ψυχούλες των δυο αδικοχαμένων παιδιών…

Ένα καθηλωτικό αστυνομικό – ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο αγωνία, μυστήριο και ένταση. Μικρά κεφάλαια, γρήγορη ροή, ολοζώντανοι διάλογοι, μεστή γραφή, είναι μερικά από τα επιτυχημένα συστατικά αυτού του βιβλίου, που δεν θα αφήσει κανέναν αναγνώστη ανικανοποίητο. Όσον αφορά το τέλος της ιστορίας είναι άκρως απρόσμενο, ανατρεπτικό και πολύ όμορφα δοσμένο. Τέλος, η ενδελεχής έρευνα της κ. Τσουκαράκη σε δυο σημαντικά ζητήματα που θίγονται μέσα στο βιβλίο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Θερμά συγχαρητήρια στην συγγραφέα!!

 

Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  3
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
06-02-2020 15:27
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Ευχάριστο, Τεκμηριωμένο
Κατά  
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
28-06-2018 18:24
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Πρωτότυπο, Ανατρεπτικό, Διδακτικό
Κατά  
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
07-03-2018 22:51
Υπέρ  Συναρπαστικό, Καθηλώνει, Πρωτότυπο, Ανατρεπτικό, Διδακτικό
Κατά  
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
26-12-2017 16:56
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Συναρπαστικό, Καθηλώνει, Πλούσια πλοκή
Κατά  
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
12-11-2017 18:44
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Ανατρεπτικό, Διδακτικό
Κατά  
Πρώτη φορά διαβάζω βιβλίο της συγγραφέως Έλσης Τσουκαράκη. Διαβάζοντας το οπισθόφυλλο με κέντρισε η ιστορία μυστηρίου που θα ακολουθούσε. Ο θάνατος των δυο αγοριών στην ηλικία των 10 χρονών προκάλεσε την αγωνία. Τρεις άντρες του νόμου, ένας αστυνόμος, ένας ιατροδικαστής και ένας εισαγγελέας βρέθηκαν σ' αυτό το μυστήριο έγκλημα που δεν μπορούσαν να διαλευκάνουν και ο φάκελος θα έμπαινε στο αρχείο. 

Η συγγραφέας πετυχαίνει με τρόπο χειρουργικό μπορώ να πω, να φέρει στην επιφάνεια ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα με τις τράπεζες σπέρματος-φαίνεται ότι έχει μεγάλη έρευνα-και να φανερώσει ψυχολογικές καταστάσεις , χαρακτήρες που φαίνεται ότι τους έχει δουλέψει πάρα πολύ. Ως εκπαιδευτικός, όπως διάβασα στο βιογραφικό της, πρέπει να έχει εμβαθύνει πολύ στην ανθρώπινη ψυχή. Το τέλος πολύ ανατρεπτικό που το διάβασα με αγωνία γιατί φανερώνονται νέα στοιχεία που θα ταξιδέψουν τον αναγνώστη σε άλλα μονοπάτια.  Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα γιατί θα χαθεί η αγωνία της υπόθεσης. Καλοτάξιδο να είναι!
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Το ανταλλάσσουν 1
Το δανείζουν 1
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
1
Το έχουν
10
Το θέλουν
1
Αγαπημένο τους
2
Το δανείζουν
1
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
1
Το διάβασαν
14
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
1
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα