Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Μια ζαχαρένια συνταγή
Βιβλίο Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
20-01-2019 18:40
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Πρωτότυπο, Ευχάριστο, Διασκεδαστικό, Διδακτικό, Πλούσια πλοκή
Κατά  
Ο Ρένος ο Ζαχαρένιος, ένας ζαχαροπλάστης διαφορετικός από αυτούς που ξέρουμε, ζει στα… σύννεφα και φτιάχνει λιχουδιές για τους ήρωες των παραμυθιών. Επειδή αγαπάει πολύ και τους ανθρώπους, αποφασίζει να ετοιμάσει μια ζαχαρένια συνταγή μόνο για ’κείνους. Μέχρι το βράδυ όλα πρέπει να είναι έτοιμα!

Θα προλάβει όμως; Θα καταφέρει η μαγική συνταγή κληρονομιά από τον προπάππου του κύριου Ζαχαρένιου να δώσει στους ανθρώπους πίσω το γέλιο, τη χαρά και την ευτυχία;

Το βιβλίο της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου, σε εικόνες της Σάντρα Ελευθερίου «Μια Ζαχαρένια Συνταγή» είναι μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Ένα βιβλίο με μπόλικη δόση αγάπης, ανιδιοτελής, ουσιαστικής, πασπαλισμένη, με χρυσόσκονη, γλυκίσματα, μυρωδιά Χριστουγέννων, ένα βιβλίο που σκορπά απλόχερα το χαμόγελο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη σε όποιο μέρος της γης κι αν βρίσκονται.

Όλη αυτή τη μαγεία που κρύβουν οι λέξεις έχει καταφέρει η Σάντρα Ελευθερίου να το βγάλει στα έντονα χρώματα που χρησιμοποιεί στις εικόνες του βιβλίου, στα χαρακτηριστικά του ήρωα και στην άρτια απόδοση των συναισθημάτων και μηνυμάτων που κρύβουν οι λέξεις της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου.

Υπάρχει και κάτι ακόμα συναρπαστικό σε αυτό ο βιβλίο… Η ιστορία με ήρωα τον Ρένο τον Ζαχαρένιο ζωντανεύει με την εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) και εκπλήσσει τους μικρούς μας φίλους (Βίντεο promo).

Πατώντας επάνω στην οθόνη (κινητού ή τάμπλετ) τους ήρωες ή τα αντικείμενα της εικόνας με τη σήμανση (ο) θα ζήσετε τη διαδραστική εμπειρία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR).

Επίσης, χρησιμοποιώντας τα εικονίδια στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης μπορείτε να ακούσετε τον Ρένο να αφηγείται την ιστορία του ή να προκαλέσετε μια χιονόπτωση!
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
1
Το θέλουν
1
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
1
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα