Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Ο τίγρης των Εξαρχείων
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

Συγγραφέας: Μανώκα, Λουκία ()
Εκδότης: Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-468-211-9 Σιδέρη Μιχάλη 2018
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21χ14 - 368
Η ασυνήθιστη ιστορία ενός "σοφού" σκύλου και ενός νεαρού, που με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, χάνει την πορεία του και βυθίζεται στο χάος.
Ο αποχωρισμός τους και ο αγώνας να ξανασμίξουν είναι μια καθηλωτική περιπέτεια γεμάτη απρόοπτα και ανατροπές. Περνάει μέσα από σκληρές δοκιμασίες και κινδύνους, που δημιουργούν τα ανθρώπινα πάθη.

Μία περιπλάνηση με απρόβλεπτο τέλος, γεμάτη ευαισθησία, ανθρωπιά, άτυχους έρωτες, αλλά και πολλούς προβληματισμούς για τον σκοπό της ύπαρξης και για την εξέλιξη του ανθρώπου επάνω στον πλανήτη. Ένα αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας για την ομορφιά της ζωής. Τις περισσότερες φορές η ομορφιά αυτή βρίσκεται δίπλα μας, αλλά την προσπερνάμε επιλέγοντας πλανερά όνειρα.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα