Πελοπόννησος, 1919. Ο Γιάννος, μια χαρισματική προσωπικότητα, βιώνει έντονα την αδικία. Ύστερα από το κακό, η φυγή θεωρείται απαραίτητη, η ανάγκη για επιβίωση τον οδηγεί σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο πόνος διαπερνά όλα τα επίπεδα της ψυχής και το λίκνο του έρωτα δύει νωρίς. Τα τυχαία γεγονότα συνδέουν διαφορετικούς χαρακτήρες σε διαφορετικά μήκη και πλάτη της γης, οι καταστάσεις τούς οδηγούν να σπάσουν τα δεσμά τους και να απελευθερωθούν -είτε κυριολεκτικά, είτε πνευματικά- μέχρι την στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο έρωτας, η φιλοσοφία, η ποίηση και η κάθαρση.
Μια περιπέτεια εποχής γεμάτη μυστήριο, έρωτα, πάθος, εσωτερικές αναζητήσεις. Ένας διαρκής αγώνας για απόδοση δικαιοσύνης. Ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει σε αυτήν και ποιος θα κάνει το μοιραίο λάθος;
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.