Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Οι κυρίες με τα τυρκουάζ
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Αστυνομική λογοτεχνία >> Κυκλοφορεί
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
17-09-2020 16:17
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Ανατρεπτικό, Διδακτικό, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή
Κατά  
H συγγραφέας Κωνσταντίνα Μόσχου παραδίδει το έβδομο πόνημά της στο αναγνωστικό κοινό. Το δεύτερο βιβλίο από το νέο της σπίτι, τις Εκδόσεις Bell. Ο απρόβλεπτος ιδιωτικός ερευνητής Στάθης Παντελιάς καλείται να εξιχνιάσει άλλη μία υπόθεση έχοντας συνοδοιπόρο την αγαπημένη του μαστίχα Χίου νιώθοντας πως καθαρίζει το μυαλό του μασώντας την. Με την διορατικότητα και ευστροφία του παράλληλα και με τις γνωριμίες του στο αστυνομικό τμήμα θα καταφέρει να ρίξει φως στην περίπλοκη αυτή υπόθεση των "κυριών με τα τυρκουάζ" που μας εμπιστεύτηκε η κα Μόσχου.

Γερακίνα, Μάχη, Έλλη. Οι δυσκολίες και οι αναποδιές στη ζωή τους τις αναγκάζουν να πάρουν μια  μεγάλη απόφαση. Η συγγραφέας με μαεστρία βάζει τον αναγνώστη στο τρυπάκι να διαλευκάνει  το μυστήριο πρώτος από τον ερευνητή. Μια  παλιά υπόθεση ληστείας μετά φόνου. Τα αναπάντητα ερωτήματα που προβλημάτισαν τις αστυνομικές αρχές, "Ποιος πυροβόλησε το ληστή μόλις εκείνος βγήκε από την τράπεζα; Ποιες είναι οι τρεις κυρίες ντυμένες στα τιρκουάζ  βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, άρπαξαν τον σάκο με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης;"

Ένταση, απίστευτες ανατροπές, μυστικά, εκπλήξεις, απρόοπτες εξελίξεις κυριαρχούν στο πόνημα. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Ένα καλογραμμένο βιβλίο χωρίς περιττές φλυαρίες ξεδιπλώνεται σιγά σιγά μπροστά στα μάτια σου καλύπτοντας όλα τα ερωτηματικά. Ο Στάθης Παντελιάς θα ενώσει τα κομμάτια του παζλ κομμάτι κομμάτι και ας παίζει τη γάτα με το ποντίκι προσπαθώντας να ψυχολογήσει και παρατηρήσει τους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και το γάτο Μαρή που αντιπαθεί την τυρκουάζ κορδέλα στο λαιμό του.Η απρόοπτη ανατροπή στο τέλος θα δώσει αφενός την απάντηση του γρίφου αφετέρου και ένα γλυκόπικρο χαμόγελο στον ερευνητή μας.

 Ακολουθείστε το Στάθη Παντελιά ο οποίος έχει μία βασική αρχή: Δεν αφήνει πίσω του ποτέ εκκρεμότητες!!!
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
2
Το θέλουν
4
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
1
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα