Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Ο χαμένος πάπυρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Γρηγόριος Σκλιάμης ()
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-626-401-6 Εκδόσεις Πηγή 2021
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21x14 - 516
ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, 324 π.Χ.

Μέσα σε μανιασμένη θύελλα και σε πυκνό σκοτάδι, ένα από τα δύο μεγάλα φορτηγά πλοία που μετέφεραν ένα μέρος από τη βιβλιοθήκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου χάνεται στα αγριεμένα κύματα του Αιγαίου. Ο Πτολεμαίος, που συνόδευε τα πλοία στον προορισμό τους, σώζεται την τελευταία στιγμή και καταφέρνει να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά, για να παραδώσει την υπόλοιπη βιβλιοθήκη στον Αριστοτέλη.

ΡΟΔΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ

Ο καθηγητής Αρχαιολογίας Βασίλης Παπαδημητρίου ανακαλύπτει το ναυαγισμένο πλοίο στον βυθό του Αιγαίου και αρχίζει την αγωνιώδη και δύσκολη ανάσυρση του ανυπολόγιστης αξίας ιστορικού θησαυρού που βρίσκεται στα αμπάρια του.

Η δόκτωρ Ζιζέλ Ρενό, αρχαιολόγος και ερευνήτρια, μαζί με τον πρώην πλωτάρχη των SEALs του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, Τζακ Πάουερ, και την υπόλοιπη ομάδα τους ξεκινούν το δεύτερο περιπετειώδες ταξίδι τους για την ανακάλυψη του χαμένου πάπυρου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αντιμετωπίζοντας διαρκείς επιθέσεις από τους πράκτορες του μεγιστάνα εχθρού τους.

Ο συγγραφέας του επιτυχημένου μυθιστορήματος Το δαχτυλίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του, που, όπως και το πρώτο, περιλαμβάνει περιπέτεια, δράση, έρωτες, εξερευνήσεις και συναρπαστικά ιστορικά στοιχεία. Ο Χαμένος πάπυρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθηλώνει τον αναγνώστη μέχρι το τέλος, καθώς τον μεταφέρει νοερά στην πλοκή του βιβλίου και τον κάνει να βιώσει την αγωνία και τη συγκίνηση των πρωταγωνιστών του.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα