Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Τουτέστιν και ασκαρδαμυκτί
Σκωπτική ποίηση
Βιβλίο Νεοελληνική ποίηση >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Αχιλλέας Μπανάσιος ()
Εκδότης: Locus 7 - Άλλωστε
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-618-5253-79-0 Locus 7 - Άλλωστε 2021
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21x15 - 100
Μια συλλογή σκωπτικών ποιημάτων για την κοινωνία και τους ανθρώπους, με χιούμορ αλλά και αλήθειες, που εγγυάται χαμόγελα σήμερα που τα έχουμε όλοι μας ανάγκη λίγο περισσότερο.

Το χιούμορ είναι από τους καλύτερους τρόπους να ειπωθούν πολλές από τις αλήθειες που ίσως όλοι θα θέλαμε να εκφράσουμε αλλά κάποιες φορές διστάζουμε. Το έξυπνο χιούμορ, τώρα, μπορεί να κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικές τις ήδη εύθυμες εμπειρίες, αλλά και να αποδυναμώσει την επίδραση των πιο δυσάρεστων.

Εδώ σκιαγραφούνται, με ανώδυνο τρόπο αλλά σε βάθος, ανθρώπινοι χαρακτήρες, όψεις της πραγματικότητας, εύθυμες και σοβαρές καταστάσεις της καθημερινότητας που λίγο ή πολύ έχουμε συναντήσει στο δρόμο μας. Βλέπουμε το πώς μπορούν να ιδωθούν με κέφι τοποθετώντας τα στις πραγματικές τους διαστάσεις, κάνοντας τους... ομοιοπαθείς να αναγνωρίζονται μεταξύ τους και την πορεία της ζωής μας πιο άνετη, πιο χαρούμενη, πιο δημιουργική.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα