Τι δουλειά έχει ένας σκύλος στη χώρα των γατών; Ένα παιδικό βιβλίο μιλάει στα παιδιά για την διαφορετικότητα!
Ο ∆ιοµήδης δεν είναι σαν όλους τους άλλους σκύλους. Είναι ένας σκύλος που µιλάει, σκέφτεται, αισθάνεται κι αγαπάει πολύ να µαθαίνει νέες γλώσσες. Γι’ αυτό και οι φίλοι του τον φωνάζουν χαϊδευτικά Πολυγλωσσίδη. Έχει γυρίσει όλο τον κόσµο, αλλά το ταξίδι που θέλει να κάνει σ’ όλη του τη ζωή είναι στη Γατική. Υπάρχει όµως ένα πρόβληµα! Στη Γατική δεν έχει πατήσει ποτέ την πατούσα του σκύλος! Και κάπως έτσι, αρχίζει µια περιπέτεια µε καλούς συντρόφους, αλλά και µοχθηρούς αντιπάλους. Άραγε θα καταφέρει ο ∆ιοµήδης να ξεπεράσει τα εµπόδια και να πραγµατοποιήσει το ταξίδι που πάντα ονειρευόταν;
Μια παιδική ιστορία γραµµένη µε χιούµορ και ευαισθησία, για τη φιλοµάθεια, τη διαπολιτισµικότητα, την αξία της αλήθειας, τη δύναµη της φιλίας, αλλά και το κουράγιο που χρειάζεσαι για να κυνηγάς τα όνειρα και τους στόχους σου.
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.