Ό,τι θεωρείς μακρινό, το έχεις ήδη περάσει. Ό,τι δεν έχει γεννηθεί, έχει ήδη πεθάνει. Ό,τι έφτασε στο τέλος, είναι ακόμα στην αρχή.
Ο Θέμης Αργυρίου είναι ένας σαραντάχρονος υπάλληλος τράπεζας, ο οποίος ταλαιπωρείται από εφιάλτες. Σταδιακά, οι εφιάλτες αυτοί γίνονται μέρος της πραγματικότητάς του, με συνέπεια να μην μπορεί να ξεχωρίσει τις πραγματικές από τις ονειρικές εμπειρίες του. Κατά τη διάρκεια των εφιαλτών θα έρθει σε επαφή με μία αρχέγονη, σκοτεινή οντότητα η οποία θα του αποκαλύψει συγκλονιστικά μυστικά για την προέλευση του κόσμου και της ανθρωπότητας, την επικείμενη καταστροφή της, καθώς και την αποστολή που έχει αναθέσει στον ίδιο. Καθώς προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας, τα όρια μεταξύ παράνοιας και λογικής, πραγματικότητας και φαντασίας γίνονται δυσδιάκριτα, με τον Θέμη να καταδύεται στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ανθρώπινης ψυχής και συνείδησης.
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Η σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Facebook είναι ασφαλής. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε το Bookia. Η εξουσιοδότηση που θα δώσετε στο Bookia θα χρησιμοποιηθεί μόνον για την παροχή των υπηρεσιών προσωπικά σε εσάς και πάντα με τη δική σας άδεια.