Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Τα σεντόνια της κρίσης
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Εύα Διαμαντάκη ()
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-658-410-7 Εκδόσεις Φυλάτος 2025
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21Χ14 - 428
Πέντε γυναίκες, πέντε διαφορετικές ζωές. Από το 2004 έως το 2014, οι φωνές τους μπλέκονται σε μια πολύχρωμη τοιχογραφία εμπειριών, επιθυμιών και φόβων.
Έρωτες που ανθίζουν και μαραίνονται, φιλίες που δοκιμάζονται, όνειρα που συγκρούονται με την πραγματικότητα. Καθεμία παλεύει να κρατήσει ζωντανή τη φλόγα μέσα της, ενώ γύρω τους ένας κόσμος αλλάζει με βίαιο τρόπο.
Η οικονομική κρίση γίνεται σκιά στις προσωπικές τους στιγμές, το βάρος μιας εποχής χαράσσει ανεξίτηλα τις ψυχές τους. Στα «Σεντόνια της Κρίσης» αποτυπώνεται ο αγώνας της θηλυκής ύπαρξης να αγαπήσει, να επιβιώσει, να σταθεί όρθια όταν όλα γύρω της γκρεμίζονται.
Ένα μυθιστόρημα για την τρυφερότητα και τη δύναμη, για την απώλεια και την αναγέννηση – για όλα όσα κάνουν τη ζωή εύθραυστη, αλλά και πολύτιμη.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα