Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Τελευταία τελετουργία
Βιβλίο Αυτοβιογραφίες >> Μουσικοί >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Ozzy Osbourne ()
Μεταφραστής: Νένες, Γιάννης (Nenes, Giannis)
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-618-01-6349-0 Εκδόσεις Ψυχογιός 2025
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
24Χ17 - 416
«Mε ρωτάνε διάφοροι, αν μπορούσες να τα κάνεις όλα από την αρχή, γνωρίζοντας αυτά που ξέρεις τώρα, θα άλλαζες κάτι; Κι εγώ τους λέω, όχι, ρε, ούτε γι’ αστείο. Αν ήμουν καθαρός και νηφάλιος, δε θα ήμουν ο Όζι. Αν έκανα κανονικά, λογικά πράγματα, δε θα ήμουν ο Όζι».
Σύζυγος. Πατέρας. Παππούς.
Είδωλο.
1948-2025

Λίγο πριν από τα εβδομηκοστά του γενέθλια, ο Όζι Όζμπορν βρισκόταν σε μια απόλυτα πετυχημένη αποχαιρετιστήρια τουρνέ· έπαιζε σε κατάμεστες αρένες και δεχόταν διθυραμβικές κριτικές από όλο τον κόσμο. Και τότε… ήρθε η καταστροφή.
Μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες, αφού νοσηλεύτηκε για μια μόλυνση στο δάχτυλο, κατέληξε να εγκαταλείψει την περιοδεία –και τη δημόσια ζωή–, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με σχεδόν ολική παράλυση από τον λαιμό και κάτω.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ είναι η συγκλονιστική, πικρά ξεκαρδιστική και ειπωμένη για πρώτη φορά ιστορία της καθόδου του Όζι στην κόλαση. Ο Όζι αναθυμάται την υπέροχη ζωή και την καριέρα του, μιλάει για τον γάμο του με τη Σάρον αλλά και όσα χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να γυρίσει στη σκηνή για τη θριαμβευτική συναυλία Back to the Beginning, που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και όπου επανενώθηκε με τους Black Sabbath για μια τελευταία φορά.
Αμείλικτο, απόλυτα ειλικρινές, αλλά εκπληκτικά εμψυχωτικό, το βιβλίο αυτό καταδεικνύει γιατί ο Όζι δεν ήταν μόνο «ο νονός του χέβι μέταλ» και ο «πρίγκιπας του σκότους», αλλά και ένας σύγχρονος λαϊκός ήρωας και εθνικός θησαυρός.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα