Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Ένας άγνωστος κόσμος
Βιβλίο Παραμύθια >> Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Hisano Maruoka ()
Μεταφραστής: Maximus Moulious ()
Εικονογράφος: Hisano Maruoka ()
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-618-5169-63-3 Μωραΐτης Εκδόσεις 2024
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
24Χ17 - 62
Σε μια γαλήνια γωνιά της νότιας Γερμανίας, ένας τεχνίτης φτιάχνει πιόνια σκακιού με την ίδια αγάπη που άλλοι γράφουν ποιήματα. Το όνομά του είναι Χέλμπλαου — και ο κόσμος του είναι φτιαγμένος από ξύλο, σιωπή και ακρίβεια.
Μέχρι που, μια μέρα, γεννιέται μέσα του μια απλή, σχεδόν παιδική επιθυμία: να παίξει μια παρτίδα σκάκι με κάποιον άλλον.

Και τότε… σαν στροβίλισμα απ’ τον ουρανό, εμφανίζεται η Ρόζα.
Μια κοπέλα που κυλάει στους δρόμους μέσα σε έναν τεράστιο κρίκο, και φέρνει μαζί της έναν εντελώς διαφορετικό ρυθμό ζωής.

Αυτό το παραμύθι που μας έρχεται από την Ιαπωνία δεν είναι μόνο για το σκάκι. Είναι για τη συνάντηση δύο κόσμων.
Για την απλότητα της φιλίας. Για τις μικρές πράξεις που ανοίγουν μεγάλους ορίζοντες. Και πάνω απ’ όλα, είναι μια ιστορία για εκείνες τις σπάνιες στιγμές που κάποιος μάς βοηθά να δούμε… έναν άγνωστο κόσμο.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα