Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ του βιβλίου στο «Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Αχ, αυτός ο παππούς Ηλίας! Αιγιαλούσα
Βιβλίο Παιδικά βιβλία, Ελληνικά >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Αιμιλία Αριστείδου ()
Εικονογράφος: Αριστείδης Καραβίας ()
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-618-205-922-7 Εκδόσεις Οσελότος 2026
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21x28 - 34
Ο Αλέξανδρος λατρεύει τα απογεύματα στο σπίτι του παππού Ηλία. Εκεί παίζουν, διαβάζουν, κάνουν ζαβολιές και ταξιδεύουν με ιστορίες στη Γιαλούσα, τη Νύμφη του Γιαλού.
Όταν η δασκάλα ζητά από τα παιδιά να γράψουν μια έκθεση για τον παππού ή τη γιαγιά τους, ο παππούς Ηλίας ανοίγει ένα παλιό μπαούλο γεμάτο φωτογραφίες, βιβλία και αγαπημένα αντικείμενα. Ανάμεσά τους, ένα μικρό λουξ φωτίζει τις αναμνήσεις του: τις αμμουδιές, τα παιχνίδια, τα σχολεία, τις εκκλησίες και την ξέγνοιαστη παιδική του ηλικία στην Αιγιαλούσα.
Μέσα από τις διηγήσεις του, ο Αλέξανδρος γνωρίζει την αγάπη για τον τόπο, τη δύναμη της μνήμης και την ελπίδα της επιστροφής.

Ένα τρυφερό παιδικό βιβλίο για τη σχέση παππού και εγγονού, τις ρίζες που δεν χάνονται και τις ιστορίες που κρατούν ζωντανή την πατρίδα στην καρδιά.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα