Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Καχαραμπού», της Φραντζέσκα Μάνγγελ

Το βιβλίο «Καχαραμπού».
Η συγγραφέας Φραντζέσκα Μάνγγελ.
Οι εκδόσεις Bell.

Η Νύχτα του Σάουιν επιστρέφει με το Καχαραμπού!

Οι εκδόσεις Bell παρουσίασαν το μυθιστόρημα της Φραντζέσκα Μάνγγελ, «Καχαραμπού», στον εκθεσιακό χώρο του TAF Theartfoundation.

«Καχαραμπού σημαίνει κεχριμπάρι. Στη γλώσσα μου», της είχε πει. Τώρα εκείνη θα κληθεί να μάθει πολύ περισσότερα από τη λέξη, τη γλώσσα του. Όλα όσα κρύβει ο κόσμος του κι η νύχτα που μοιράστηκαν, η Νύχτα του Σάουιν.

Γνωρίστε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του βραβευμένου μυθιστορήματος «Νύχτα του Σάουιν». Ένα μυστηριώδες οδοιπορικό για τη ζωή, το καλό, το κακό, τον έρωτα και την αυτοθυσία.

Για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος, συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, η αναγνώστρια Θεοδοσία Δάκογλου και ο Χάρης Νικολακάκης από τις Εκδόσεις Bell.

Το Live Streaming (& το βίντεο) παρέχονται με την υποστήριξη της Streamia.

Φραντζέσκα Μάνγγελ, «Καχαραμπού», εκδόσεις Bell

"Καχαραμπού σημαίνει κεχριμπάρι. Στη γλώσσα μου".

Έτσι της είχε πει. Τώρα εκείνη θα κληθεί να μάθει πολύ περισσότερα από τη λέξη, τη γλώσσα του. Όλα όσα κρύβει ο κόσμος του κι η νύχτα που μοιράστηκαν, η Νύχτα του Σάουιν.

Δύο γυναίκες σε δύο διαφορετικούς χρόνους βυθίζονται σε ένα μυστηριώδες οδοιπορικό και καταλήγουν σε έναν άγριο, απόκρυφο τόπο που θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον ίδιο τους τον εαυτό. Με ό,τι γνώριζαν ως τώρα για τη ζωή, το καλό, το κακό, τον έρωτα και την αυτοθυσία.

Το "Καχαραμπού" αποτελεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος του βραβευμένου μυθιστορήματος "Η Νύχτα του Σάουιν". Ξεκινώντας με την άγρια αποκάλυψη που έκλεισε το πρώτο βιβλίο, φανερώνει ένα προς ένα όλα τα κρυμμένα κομμάτια της σκοτεινής ιστορίας της Στέφης, του Κίμωνα και του Ξένου, ταξιδεύοντας τους ήρωες στο χρόνο μέσα από τις σελίδες ενός ξεχασμένου ημερολόγιου και μιας καταραμένης αγάπης.
____________

«Το βραβευμένο μυθιστόρημα της Φραντζέσκας Μάνγγελ είναι μια ασθματική βουτιά στο άγνωστο».
- LiFO

«Ένα δυνατό λογοτεχνικό βιβλίο με συναρπαστική πλοκή, σκοτεινές στιγμές, βαθιές μυστήριες παραδόσεις και αληθοφανείς χαρακτήρες. Αξίζει μία θέση στη βιβλιοθήκη σας».
- Radio Alchemy

«Μια σύγχρονη ερωτική ιστορία με φόντο την αρχαία κέλτικη γιορτή του Σάουιν».
- Ελεύθερος Τύπος

«Ένα βιβλίο με έντονη αισθητική ατμόσφαιρα που μοιάζει έτοιμο να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Η Φραντζέσκα Μάνγγελ έφερε νέο αέρα στα γράμματα, με μυρωδιά κέλτικης κουλτούρας».
- Flix

Η Φραντζέσκα Μάνγγελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 1997 έως το 2000 σπούδασε Εφαρμοσμένες Τέχνες στην Αγγλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήρθε σε επαφή με τον κέλτικο πολιτισμό, ο οποίος και την ενέπνευσε για τη συγγραφή της "Νύχτας του Σάουιν".

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια και παράλληλα δίδασκε σε Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών. Έχει συνεργαστεί με πολλές διαφημιστικές εταιρείες στο κομμάτι της επιμέλειας και παραγωγής.

Από το 2011 εργάζεται ως κειμενογράφος και μεταφράστρια. Διατηρεί το δικό της blog, www.readink.gr. Η "Νύχτα του Σάουιν" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας
Κοινωνικά δίκτυα