Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Για μια Ζωή με Νόημα», του Γρηγόρη Βασιλειάδη, στον Κήπο του Μουσείου

Γράφει: Πόπη Ξοφάκη

Τετάρτη 25/1ου - 6:00' μμ
Παρουσίαση βιβλίου στον Κήπο του Μουσείου

Το βιβλίο «Για μια ζωή με νόημα».
Ο συγγραφέας Γρηγόρης Βασιλειάδης.
Οι Εκδόσεις iWrite.

Οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν στο Κήπο του Μουσείου, το βιβλίο αυτογνωσίας, αυτοψυχογραφίας και αυτοβελτίωσης, του Γρηγόρη Βασιλειάδη,

Για μια Ζωή με Νόημα

Με την υποστήριξη του Bookia App
Το App για το Βιβλίο και τον Αναγνώστη.

Για το βιβλίο μιλούν:

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι το πιο άμεσα εμπειρικό και ζωντανό ίσως από όλα τα βιβλία μου και θα 'χω τη χαρά να το παρουσιάσω σε σας!», δηλώνει ο συγγραφέας για την ιδιαίτερη για τον ίδιο εκδήλωση. 

«Γράψε την #κριτική σου στο Bookia!»
Σχολίασε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις! (μάθε πως). Βοήθησε να αναδειχθούν τα βιβλία που αξίζουν να διαβαστούν.

Για μια ζωή με νόημα, Γρηγόρης Βασιλειάδης, Εκδόσεις iWrite

Πότε η ζωή σου έχει νόημα κι αξία;
Έχεις συνειδητοποιήσει πως κάνεις τα πάντα μόνο και μόνο για να ξεχάσεις ποιος στ’ αλήθεια είσαι;
Ξέρεις τι στ’ αλήθεια φοβάσαι; Τι ποθείς και πόσο πολύ το επιθυμείς; Τι ελπίζεις, και ποιες θυσίες είσαι διατεθειμένος να κάνεις για όλα όσα θες;

Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου αυτογνωσίας μοιράζεται μαζί σου προσωπικά συμβάντα, ψυχικές επιγνώσεις, αξέχαστες αναμνήσεις κι εσωτερικά βιώματα που έμειναν μέσα του ανεξίτηλα εξαιτίας της αλήθειας που κουβαλούν στα σπλάχνα τους.

Το βιβλίο είναι γραμμένο για όσους διψάνε για την ένωσή τους µε την Αλήθεια που, όχι, δεν είναι σχετική.

Στις σελίδες του, γραμμένες με άμεσο και βιωματικό τρόπο, θα βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που περισσότερο απαιτούν την προσοχή της καρδιάς σου. Ερωτήματα που ξυπνάνε μέσα σου, γίνονται επιτακτικά και επίμονα όταν ο πόνος, η απώλεια και η απόγνωση δεν αφήνουν περιθώρια για μάταια ξοδέματα και σπατάλες του χρόνου που σου απομένει να ζήσεις.

Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ενθουσιασµένος µε τις δυνατότητες της ψυχοπνευµατικής εµβέλειας της ανθρώπινης φύσης και ψυχής, την ανακάλυψη και την αποκάλυψη του βάθους της εσωτερικής µας σκιάς. Ασκεί το επάγγελµα του κλινικού ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή στον ιδιωτικό τοµέα για 27 συνεχή χρόνια.

Το 2005 απέκτησε διδακτορικό τίτλο στην Ψυχολογία, από το Tµήµα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Yπήρξε εκπαιδευτής σε προγράµµατα σπουδών προπτυχιακού και µεταπτυχιακού επιπέδου στη συµβουλευτική και την ψυχοθεραπεία, εισηγητής επιστηµονικών σεµιναρίων κι επιστηµονικών συνεδρίων µε θεµατολογία την ψυχοθεραπεία και τη συµβουλευτική, στην Ελλάδα (Αθήνα) και στην Ευρώπη.

Τα επιστηµονικά κι ερευνητικά του ενδιαφέροντα στον χώρο της ψυχοθεραπείας εντοπίζονται στις εφαρµογές της ψυχολογίας του βάθους στη θεραπευτική πρακτική, τη σχέση θρησκείας – ψυχοθεραπείας, και στους τρόπους µε τους οποίους συνδέεται η ηθική δεοντολογία των ψυχολόγων µε την αποτελεσµατικότητα της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής.

Βλέπει online ψυχοθεραπευτικά ενήλικες, ατοµικά και οµαδικά, χρησιµοποιώντας τις µεθοδολογίες της συστηµικής και της υπαρξιακής ψυχοθεραπείας. Προσφέρει συνεδρίες online συµβουλευτικής και ψυχοθεραπείας µέσω skype. Είναι µέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικής Θεραπείας), και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπευτών Οικογένειας (EFTA – European Family Therapy Association).

Είναι ο συγγραφέας των αυτογνωστικών βιβλίων «Εξοµολογήσεις ενός Ψυχοθεραπευτή», Εκδ. iWrite, Νοέµβριος 2019, «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι: Από τον φόβο της σκιάς, στο φως της επίγνωσης», Εκδ. iWrite Οκτώβριος 2014, και του «Πόσο αντέχεις την αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις», Εκδ. ΕΝ ΠΛΩ, Οκτώβριος 2016. Συµµετείχε επίσης στους παρακάτω συλλογικούς τόµους: «Ψυχική υγεία παιδιού και εφήβου», Εκδ. Αρµός, 2018, και «Ευτυχία και πώς να την κατακτήσετε», Εκδ. iWrite, 2018.

Άρθρα, συνεντεύξεις και οµιλίες του δηµοσιεύονται στον δικτυακό τόπο: http://www.aftognosia.gr, και στο κανάλι του στο YouTube.

____________
Το Live Streaming παρέχεται με την υποστήριξη του Bookia και της Streamia.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα