Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Δωρεές βιβλίων από εκδότες, συγγραφείς και Βιβλιοπωλεία

Η συμμετοχή στις κληρώσεις γίνεται μέσα από το Bookia App

Έχετε ήδη το Bookia App;

  • Aνοίξτε το και από το μενού επιλέξτε Κληρώσεις βιβλίων.

Δεν έχετε το Bookia App;

Σημαντικό: Εκτός από τη συμμετοχή σας στις κληρώσεις, με το Bookia App θα απολαύσετε πλήθος επιπλέον λειτουργιών για τα βιβλία σας και θα διαβάζετε τα σημαντικότερα site/blog για το βιβλίο, (ο αναγνώστηςDiastixo.gr, eAnagnostis.gr, Literature.gr, Bookia και άλλα που έρχονται), ενιαία, μέσα από το App. Περισσότερες πληροφορίες...

Ξηρή εποχή
Ο ασυνήθιστος έρωτας του Χαρματάν
Babnik, Gabriela, Εκδόσεις Βακχικόν
Η Άννα, εξήντα δύο χρόνων, αψηφώντας τις συμβάσεις, εγκαταλείπει τη ζωή της συζύγου και της μητέρας στη Λιουμπλιάνα και γνωρίζει τον Ισμαήλ, έναν εικοσιεπτάχρονο από την Μπουρκίνα Φάσο, ο οποίος μεγάλωσε στον δρόμο· μέρος όπου πολλές φορές υπέστη κακοποίηση. Τους ενώνουν η μοναξιά, η τραγική παιδική ηλικία και ο Χαρματάν, η ξηρή εποχή κατά την οποία ούτε η φύση ούτε ο έρωτας μπορούν να ανθήσουν. Η Άννα σύντομα συνειδητοποιεί ότι το χάσμα μεταξύ τους δεν δημιουργείται από το χρώμα της επιδερμίδας ούτε από τη διαφορά της ηλικίας τους, αλλά, κυρίως, από τις διαφορετικές αντιλήψεις και κουλτούρες τους. Το σεξ δεν νικά τη μοναξιά, και καταπιεσμένα μυστικά από το παρελθόν αναδύονται, σε έναν κόσμο που φαντάζει πολύ πιο σκληρός και, ταυτόχρονα, πιο αθώος από τον δικό της.Η Ξηρή εποχή: Ο ασυνήθιστος έρωτας του Χαρματάν, είναι ένα μυθιστόρημα έξυπνα γραμμένο, με εναλλάξ αφηγήσεις και από τις δύο πλευρές της σχέσης, με μαγικό ρεαλισμό, αλλά και θραύσματα από την αφρικανική πολιτική πραγματικότητα. Η Σλοβένα Γκαμπριέλα Μπάμπνικ δεν ακολουθεί την πεπατημένη σχετικά με τις προσδοκίες που έχουμε συνήθως από συγγραφέα μιας μικρής χώρας της κεντρικής Ευρώπης. Mε παγκόσμια οπτική, καταπιάνεται με τα θέματα του ρατσισμού, του ρόλου της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και τη μοναξιά του ανθρώπου.
Χορηγός:
Εκδόσεις Βακχικόν
Προφίλ δωρεάς

Αντίτυπα:  2
Έναρξη συμμετοχών:  21/05/2023
Λήξη συμμετοχών:  21/06/2023
Συμμετέχοντες:  137
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΟΚΙΑ: Δεν υπάρχει κανένας όρος ή άλλη προϋπόθεση.

Μία παράκληση μόνον και από το Bookia και από το Χορηγό, όταν διαβάσετε το βιβλίο που θα κερδίσετε, να γράψετε στο Bookia τη ειλικρινή κριτική σας για αυτό.

H απόκτηση των βιβλίων γίνεται είτε με παραλαβή από το χώρο που θα ορίσει ο Χορηγός είτε με δωρεάν αποστολή για προορισμούς εντός Ελλάδος. Για αποστολή εκτός Ελλάδος ίσως υπάρξει χρέωση για την αποστολή, μετά από συνεννόηση με το Χορηγό.

Τα στοιχεία σας για την αποστολή πρέπει να είναι ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΑ συμπληρωμένα (Ποια και Γιατί;), διαφορετικά θα ακυρωθεί η κλήρωσή σας.
Παρακαλούμε, ελέγξτε και συμπληρώστε το προφίλ σας.
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα