Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Δημήτρης Κέρτης
Συγγραφέας (Author)

Ο Δημήτρης Κέρτης (ψευδώνυμο) γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από την οποία αποφοίτησε. Τα περισσότερα χρόνια τα πέρασε ως επιχειρηματίας με πλούσιο δημιουργικό έργο επάνω στην ειδικότητά του.

Σε κάποια φάση της ζωής του αποφάσισε να συγγράψει κάποια μυθιστορήματα, διηγήματα, περιπέτειες και άλλα με κοινωνικά και αισθηματικά θέματα, σαν διάλειμμα ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που εξακολουθεί να ασκεί μέχρι σήμερα.

Μετά από την έκδοση των μυθιστορημάτων «Ο δρόμος των ελεφάντων» περιπέτεια στην Αφρική, «Ένα κάστανο forever», ηθογραφικό της ζωής στην ελληνική επαρχία, «Περίμενε βρε έρωτα», αισθηματικό με πλούσια γεγονότα, η «Κίτρινη δακτυλήθρα» αστυνομικό, «Μια ηλιαχτίδα στη Φολέγανδρο-Κάισσα», διαχρονική περιπέτεια στην Ινδία αλλά και στα ελληνικά νησιά, «12 χρυσές ιστορίες» που τρεις από αυτές έχουν βραβευθεί με βραβεία σε τρεις διεθνείς διαγωνισμούς της UNESCO, στο νέο του βιβλίο «Ο πίνακας» επισημαίνει με γλαφυρό και ιδιαίτερο τρόπο, πώς μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια μπορεί να επηρεάσει και να αλλάξει ακόμα και την πορεία σημαντικών γεγονότων.



(Πηγή: Εκδόσεις Αγγελάκη, 2025)
Συνεργάστηκε με...
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα