Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Ιωάννης Κουλλιάς
Συγγραφέας (Author)

Ο Ιωάννης Κουλλιάς είναι ιατρός-παθολόγος.

Σπούδασε στο ΕΚΠΑ, δεν έμεινε ποτέ όμως παγιδευμένος εντός της πόλης του Περικλή. Από πολύ νεαρός επαναλαμβάνει την αγγελοπουλική φράση: «Μα πόσα σύνορα πρέπει να περάσουμε, για να πάμε σπίτι μας;»

Ανήσυχο πνεύμα και πολυπράγμων, λάτρης του καλαίσθητου και των Τεχνών, καταπιάστηκε με πολλά. Ασχολείται με την προσπάθεια αποτύπωσης του «συμβαίνειν σε μία μόλις στιγμή», κοινώς με τη Φωτογραφία (εικαστική, τοπίου, urban), συμμετέχοντας σε εκθέσεις και διαγωνισμούς.

Δεν επαναπαύεται ωστόσο στις διακρίσεις του επί των καλλιτεχνικών. Με την πρώτη ευκαιρία αφιερώνεται στη μαγεία της στιχουργικής & της μουσικής σύνθεσης (εγγεγραμμένος στην ΕΔΕΜ), είτε εκδίδοντας προσωπικούς δίσκους είτε στο πλαίσιο συμμετοχής, σε συνεργασία με ελληνικές δισκογραφικές εταιρίες (Μετρονόμος, Μελωδικό Καράβι).

Δίνει ζωή σε σκέψεις ατάκτως ειρημένες, μέσω της έμμετρης θεατρικής συγγραφής και δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν εκδώσει τα απανθίσματα εκείνης της ταπεινής συμβουλευτικής που σημειώνει από παιδί σε πάσης φύσεως σημειωματάρια.



(Πηγή: Ελευθερουδάκης, 2023)

Συνεργάστηκε με...
2023, Γεώργιος Α. Ορφανίδης (), Η ωραία Ελένη, Σύγχρονες Ελληνικές Ιλαροτραγωδίες Ι, Κουλλιάς, Ιωάννης, Ελευθερουδάκης Η ωραία Ελένη
Γεώργιος Α. Ορφανίδης
Συγγραφέας
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα