Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Καμαρινού, Κυριακή Α.
Kamarinou, Kyriaki A. ?
Συγγραφέας (Author)

Η Κυριακή Καμαρινού είναι δασκάλα. Γεννήθηκε στην Αθήνα (1964). Έζησε τα παιδικά της χρόνια (1965-1977) στην πολιτική προσφυγιά, στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ένωσης. Τελείωσε τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία (1985) και μετεκπαιδεύτηκε στο ΜΔΔΕ, στον τομέα της Ειδικής Αγωγής. Το 1996, ύστερα από εξετάσεις, πήρε υποτροφία από το ΙΚΥ για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στον τομέα της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων". Υποστήριξε τη διατριβή της με θέμα "Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση - Η περίπτωση της συνεχούς επιμορφωτικής διαδικασίας των Ελλήνων πολιτικών κρατούμενων περιόδου 1924-1974", στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (2002).

Από το 1997 εκλέγεται μέλος του ΔΣ και του Προεδρείου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Θουκυδίδης" Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού.

Είναι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Δασκάλων στο Τμήμα Εκπαιδευτικού Προβληματισμού του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (1985) και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού "Θέματα Παιδείας", στο οποίο δημοσιεύει κείμενα και μεταφράσεις.

Από το 1989, δραστηριοποιείται στο Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτκών - ΕΣΥΝ.
Συνεργάστηκε με...
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα